Det här är våra kunder

Våra kunder är allt ifrån små entreprenörsföretag till internationella storföretag eller enskilda personer. I vårt arbete möter vi spännande, energigivande och utmanande situationer. I alla dessa möten skapas nya kunskaper och insikter inte bara hos kunden utan även hos oss. En härlig win-win!  

Gemensamt för alla uppdrag är att det alltid handlar om människan i relation till sig själv, till andra och till omvärlden. Vi på Whyfinder brinner för utveckling som ger hållbara resultat.
 

Så här tycker våra kunder

"Jag upplever att mina arbetsdagar blivit mer effektiva"
 

”Jag har anlitat Catharina som coach. I processen hjälpte Catharina mig att få ner mina jobbmål och gav mig prioriteringsverktyg för att nå dem. Idag jobbar jag med de verktyg jag har fått med mig från Catharina och jag går tillbaka till de tips och råd som Catharina gav mig när jag känner att jag behöver en påminnelse. Jag upplever att mina arbetsdagar har blivit mer effektiva. Catharina har en fantastisk förmåga att ge guidning i det egna tänkandet. Hon lyssnade och ställde de frågor jag själv behövde besvara, vilket ledde till att jag kunde komma vidare i de tankebanor jag fastnat i.”

 

Lena F Stenberg

Projektledare/VD, DNA Agency

"I can genuinely recommend Catharina if you are looking to develop your team and your leadership"
 

”Catharina is an excellent coach and we have worked together on wide topics like team building, leadership and personal development. She is a great listener, she has the competence and ability to ask the right questions that guide you to uncover answers and insights about yourself, your environment and the team. She also has many valuable and practical tools that have helped me on my journey toward becoming a great leader. I can genuinely recommend Catharina if you are looking to develop your team and your leadership."

Björn Carlzon

Business Unit Director & Site Leader, Unfors Raysafe

​​​​​​"Catharina är en mycket varm person som genuint bryr sig om vem du är och vad du vill"
 

”Jag vill varmt rekommendera Catharina som coach. Hon har en fantastisk förmåga till att sätta sig in i människors situationer och förstå vad som motiverar och driver dem. Hennes lyhördhet och engagemang och långa erfarenhet inom näringslivet gör henne mycket effektiv vid individanpassad coachning. Hon är mycket professionell och har en stor verktygslåda till hjälp för att förstärka och tydliggöra sitt budskap. Catharina är en mycket varm person som genuint bryr sig om vem du är och vad du vill.”

Ewa Rockmyr

VD, Itiaw

"Catharina borrade sig snabbt och professionellt ner i mina frågeställningar och öppnade upp perspektiven"
 

”Jag ville utveckla mig i min yrkesroll och sökte mig till en coach eftersom coaching är ett kraftfullt verktyg som fungerat för mig tidigare. Jag fick tips om Catharina av en kompis. Catharina borrade sig snabbt och professionellt ner i mina frågeställningar och öppnade upp perspektiven åt mig på ett lösningsorienterat och positivt sätt. Jag fick även med mig övningar att arbeta med mellan tillfällena. Min upplevelse är att jag nu har en ny plattform att arbeta vidare från själv och det känns oerhört inspirerande!

Frida Linder

Global Process Owner AP, Volvo Car Group

"Genom att ställa frågor och ge användbara verktyg fick Catharina mig att tänka i nya spår och lösningar"
 

”Catharina är en väldigt skicklig coach. Hon är duktig på att lyssna och har en mycket bra förmåga att sätta sig in i komplicerade organisationer. Genom att ställa frågor och ge användbara verktyg fick hon mig att tänka i nya spår och hitta lösningar. Jag kan mycket varmt rekommendera Catharina som coach.

Bo Lorentzon

Funktionsansvarig Bransch- och Medlemsutveckling, Sveriges Byggindustrier
 

Fler referenser ges på begäran.